Depozitare | KönigFrankStahl

Depozitare

Depozitul din București este situat strategic la 100 m de linia de centură a Bucureștiului avand o suprafață de 79.000 mp și hale de depozitare acoperite, dispunem de 3 macarale de tip pod rulant și stivuitoare pentru o manipulare eficientă.

Depozitul din Sibiu dispune de o suprafață totală de 20.000 mp și o hală mdernă de 4.800 mp. Cele două macarale cu electromagneți de ultimă generație și sitemul de depozitare modern asigură cel mai redus timp pentru manipularea mărfurilor și incărcarea camioanelor.

Astfel vom fi mai aproape de nevoile clienților noștri crescand stocurile, crescand disponibilitatea produselor și reducand timpul de livrare.

KÖNIG FRANKSTAHL SRL

Bucuresti:Sos. Berceni 108, Pavilion Administrativ, Etaj 2, Biroul 2, 041919 Sector 4, Bucuresti
Sibiu:Str. Florian Rieger, Nr 8, Sibiu
Telefon:+40 31 805 23 83
Fax: +40 31 805 23 43
E-mail: office@koenigfrankstahl.ro office@kfs.ro

Servicii

Depozitare

KONIGFRANKSTAHL dispune de două depozite moderne in București și Sibiu unde găsiți o gamă variată de produse metalurgice.

Debitare

Noile echipamente de ultimă generație asigură debitari de precizie inclusive in regim automat cu o eficiență ridicată.

Livrare

Dezvoltăm continuu rețeaua de distribuție și efectuăm livrări atât pe cale ferată, cât și prin intermediul flotei rutiere.

Consiliere de Specialitate

KONIGFRANKSTAHL pune în centrul activității sale grija față de client, cel mai important serviciu fiind acela de consultanță de specialitate.

thesteel