KONIGFRANKSTAHL este un nume de referință în domeniul distribuției produselor metalurgice din oțel. Ne bazăm activitatea pe experiența și capabilitățile noastre în domeniul comercial și logistic, punând în primul plan calitatea și seriozitatea relațiilor dezvoltate cu partenerii și clienții noștri. Echipa noastră îmbină experiența și cunoașterea pieței din România cu tradiția, capacitatea și soliditatea concernelor care formează grupul KONIGFRANKSTAHL.

KONIGFRANKSTAHL oferă o gamă largă de produse metalurgice din oțel. Dispunem de diverse sorto-tipo-dimensiuni încadrate în principal în următoarele patru categorii:

  • Țevi rotunde fără sudură (trase)
  • Țevi rectangulare
  • Profile oțel pline
  • Profile calibrate din oțel
  • Livrăm din stocul depozitelor proprii sau la comandă pe întreg teritoriul României, iar specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu toate informațiile necesare.

KONIGFRANKSTAHL pune în centrul activității sale grija față de client, cel mai important serviciu fiind acela de consultanță de specialitate.

Oferim servicii de debitare, dreaptă și înclinată, pentru diverse tipo-dimensiuni de produse.

Oferim servicii logistice integrate prin dezvoltarea continuă a infrastructurii și capabilităților noastre.

Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu toate informațiile necesare, atât tehnice, cât și comerciale, astfel încât comanda, în toate fazele ei, să corespundă exigențelor dumneavoastră.